Voorbeelden uit het voetbal

streepje-bl

 

Spelsysteem-veld

Speelsysteem

streepje-bl

De opstelling van de 10 spelers en de doelman bepaalt in hoge mate de speltactiek. Ga je verdedigend of juist aanvallend spelen? Wat is je opstelling en past die bij het spel? Neem je strategie door met Doelpunt.


Buitenspel-veld

Buitenspel

streepje-bl

Word je buitenspel gezet of loop je zelf buitenspel? In beide gevallen kan er niet gescoord worden. Zorg dat je niet buitenspel staat en herken de kansen om derden buitenspel te zetten met Doelpunt.


Vrije-trap-veld

Vrije trap

streepje-bl
Natuurlijk het liefst voor open doel, maar ook wat verder van de goal af is het een steuntje in de rug. Een schot in de goede richting. Met Doelpunt train je het nemen ervan en vergroot je de kans op scoren.


Strafschop-veld

Strafschop

streepje-bl
Die heb je liever mee, dan tegen. Maar het spel kan soms tot vreemde gevolgen leiden. Neem de strafschop met overtuiging en recht op het doel. Doelpunt helpt daarbij.


Paniekvoetbal-veld

Paniek voetbal

streepje-bl
In zo’n situatie wil niemand terecht komen. Weg spelsysteem, weg opbouw en weg de kans op de counter. Hier is duidelijk leiding nodig, iemand die het hoofd altijd koel houdt en de weg weet en wijst. Juist in disruptieve tijden helpt Doelpunt hierbij.

Neem er 2 uur de tijd voor

streepje

En bespreek hoe Doelpunt voor uw organisatie kan scoren.

Bel: 0522-481784

Meer informatie